Trgovina ogrevanje vodovod kopalnice instalacije

Telefonske številke Termotehnika

Pogoji uporabe in izjava o varovanju zasebnih podatkov

Podjetje Termotehnika d.o.o. jamči za zasebnost. Izjava o zasebnosti določa način uporabe osebnih podatkov na spletni strani www.termotehnika.si. S tem, ko obiščete stran, privolite v to, da se zbirajo in uporabljajo vaši podatki v skladu s to politiko. Politika o zasebnosti je skladna z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur.l. RS, št. 59/99 s spremembami in dopolnitvami).

Podjetje Termotehnika d.o.o. ne bo nadzorovala, urejala ali razkrila osebnih podatkov brez vašega pisnega soglasja, razen če je to dolžna storiti zaradi:

1. zakonskih zahtev,

2. varovanja pravic ali premoženja podjetja Termotehnika d.o.o.,

3. uveljavitve spoštovanja pravil in pogojev uporabe.

 

Zbiranje osebnih podatkov

Osebni podatki se zbirajo v primeru, če pri nas naročite določeno storitev oziroma proizvod oziroma ko se preko te spletne strani opravi določena transakcija na vašo zahtevo, kot npr. posredovanje informacij o proizvodih in storitvah, prijava na e-novice, nakup proizvodov ali povpraševanje. Osebni podatki, ki jih bomo zbirali, lahko obsegajo vaše ime, naslov, podjetje ali ime organizacije, elektronski naslov, telefon, službeni ali domači naslov, podatke o vašem delovnem mestu, podatke o vašem podjetju in podatke o kreditnih karticah.

Na tej spletni strani se ravno tako lahko zbirajo podatki o vašem obisku, kot npr. ime ponudnika internet storitev in IP naslov, preko katerega dostopate do interneta; datum in čas dostopa do spletne strani; spletne strani, na katere dostopate, medtem ko ste na tej spletni strani in internetni naslov spletne strani, s katere ste prišli neposredno na našo stran. Ti podatki se zbirajo z namenom izboljšanja spletne strani, analiziranja trendov in administriranja.

Uporaba osebnih podatkov

Osebni podatki, ki se zbirajo na tej strani, se uporabljajo za delovanje strani in za opravljanje storitev oziroma izvedbo transakcij, ki ste jih zahtevali ali v katere ste privolili.

Podjetje Termotehnika lahko uporabi vaše osebne podatke, da:

- zagotovi boljše in bolj učinkovito servisiranje strank,

- izboljša spletno stran ter ponudbo storitev in proizvodov,

- naredi stran uporabniku bolj prijazno tako, da vam ni treba vsakič vnašati istih podatkov,

- vas obvešča o pomembnih informacijah glede proizvodov ali storitev, ki jih nudi, vključno z novostmi in obvestili.

 

Za namene raziskav bomo podatke o obiskih spletnega mesta združili z anonimnimi demografskimi podatki in jih morda uporabili za ponujanje ustreznejše vsebine. V nekaterih delih spletnega mesta www.termotehnika.si z omejenim dostopom bomo podatke o obiskih spletnega mesta z vašim soglasjem združili z vašimi osebnimi podatki, da bi vam lahko ponudili vsebino, prilagojeno po meri. Če nam ne date soglasja, vam prilagojena storitev ne bo na voljo in vaših osebnih podatkov ne bomo združili s tistimi o obiskih spletnega mesta.

Če se prijavite na novice ali se strinjate, da boste prejemali promocijsko elektronsko pošto, uporabljamo tehnologijo, ki javlja, da ste kliknili na povezavo, ki je bila navedena v elektronski pošti. To informacijo lahko združimo z vašimi osebnimi podatki z namenom, da vam posredujemo bolj specializirano elektronsko pošto oziroma informacije. Vsaka elektronska pošta vsebuje povezavo, ki vam omogoča, da prekinete prejem takšne elektronske pošte.

 

Varovanje osebnih podatkov

Razen v primerih, ki so tukaj določeni, Podjetje Termotehnika ne bo posredovala osebnih podatkov tretjim osebam brez vašega dovoljenja.

Podjetje Termotehnika lahko pošilja periodično elektronsko pošto, s katero vas obvešča o storitvah, ki se nanašajo na proizvode oziroma storitve, ki ste jih zahtevali. Pri nekaterih storitvah je kontakt s stranko bistven del storitve. Zato ni mogoče izbrati možnosti, da vam te elektronske pošte ne bi pošiljali.

Podjetje Termotehnika uporablja različno tehnologijo in postopke, ki pomagajo varovati vaše osebne podatke pred nepooblaščenim dostopom, uporabo ali razkritjem. Osebni podatki, ki jih posredujete, se shranjujejo na strežnikih, do katerih ima dostop samo pooblaščena oseba, in se nahajajo v zavarovanih prostorih. Kadar posredujemo občutljive podatke oziroma informacije (npr. številka kreditne kartice) preko interneta, uporabljamo enkripcijo, kot je npr. SSL (Security Socket Layer) protokol.

Uporaba piškotkov

Ko prvič obiščete spletno mesto, se v vaš računalnik shrani piškotek (če je brskalnik nastavljen tako, da jih sprejema), če ste spletno mesto že obiskali, pa spletni strežnik, prebere piškotek, shranjen v vašem računalniku. Eden od namenov uporabe piškotkov je zbiranje statistike o obiskanosti spletnega mesta. Piškotki se ne morejo uporabiti za pogon programov ali za prenos virusov na vaš računalnik. Analitični podatki se uporabljajo le za lastno obdelavo in potrebe.

Piškotke uporabljamo tudi za zbiranje podatkov o tem, katere povezave obiskovalci kliknejo. Te podatke uporabljamo za ugotavljanje, ali obiskovalcu res pošiljamo informacije, ki jih želi brati. Zbiramo jih v združeni obliki in jih ne povezujemo z vašimi osebnimi podatki.

Če svoj brskalnik nastavite tako, da ne sprejema piškotkov s spletnega mesta www.termotehnika.si, si boste še vedno lahko ogledovali besedilo na straneh, ne boste pa mogli uporabiti možnosti za prilagoditev po meri ali pa se naročiti na storitve, ki so na voljo.

Spremembe politike zasebnosti

Podjetje Termotehnika si pridržuje pravico, da to politiko spremeni kadar koli. Pri tem vas bomo vedno obvestili o vsebinski spremembi politike, tako da bomo spremembo objavili na domači strani spletne strani ali pa vam bomo poslali obvestilo o spremembi.

 

Termotehnika d.o.o.

PE Novo mesto

Pod Trško goro 83
8000 Novo mesto

telefon: +386 (0)7 393 24 00
faks:    +386 (0)7 393 24 35
e-pošta: info@termotehnika.si

PE Ljubljana

Gerbičeva ulica 110
1000 Ljubljana (Vič)

telefon: +386 (0)1 244 46 00
faks:    +386 (0)1 244 46 06

PE Maribor

Železnikova ulica 8
2000 Maribor

telefon: +386 (0)2 471 54 20
faks:    +386 (0)2 471 54 21

PE Celje

Mariborska 86
3000 Celje

telefon: +386 (0)3 292 76 05

PE Kranj

Ul. Mirka Vadnova 1
4000 Kranj

telefon: +386 (0)4 292 71 00

Vogel Noot radiatorji

Kolpa kopalniška oprema

Grohe pipe in kotlički

Herz

LIV sifoni in wc kotlički

Za analizo in delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije

Sprejemam piškotke

EU Cookie Directive Information