Poišči

Za zdrav in udoben dom vaše družine


 

Bergen Pine WiFi

Inverterska naprava s kompaktno obliko, izjemnimi značilnostmi in zmogljivostmi z integriranim Wi-Fi modulom, se bo popolnoma zlila z vsakim stanovanjskim in poslovnim ambientom.

Bergen Pine WiFi

Ta učinkovita naprava energijskega razreda A++ kot hladilno sredstvo uporablja okolju prijazen freon R410A in je usklajena z ErP-uredbo. Izjemno stabilna, varčna in zanesljiva naprava z vsemi funkcijami tehnologije G10 zagotavlja stabilno in zanesljivo delovanje pri temperaturah: ogrevanje (–15 °C), hlajenje (–15 °C) ter zagotavlja kar največje udobje in prihranek denarja.

Popolna kombinacija funkcionalnosti in učinkovitosti

  • Wi-Fi povezava za enostavno upravljanje prek interneta
  • Vrhunska plošča z dekorativno letvico se popolnoma zlije z vsako notranjostjo
  • Ogrevanje (–15 ºC) in hlajenje (+48 ºC) omogočata idealno temperaturo vse leto

Bergen katalogBergen Pine Profi Inverter WiFi

Bergen Pine Profi Inverter WiFi

Klimatska naprava Berger Pine Profi Inverter WiFi se bo s sodobno obliko z nevidnim LED-zaslonom, odličnimi značilnostmi in integriranim Wi-Fi modulom popolnoma zlila z vsakim stanovanjskim ali poslovnim ambientom.

Ta učinkovita naprava energijskega razreda A++ kot hladilno sredstvo uporablja okolju prijazen freon R410A in je usklajena z ErP-uredbo. Izjemno stabilna, varčna in zanesljiva naprava z vsemi funkcijami tehnologije G10 zagotavlja stabilno in zanesljivo delovanje pri temperaturah od –22 do +48 °C ter zagotavlja kar največje udobje in prihranek denarja.

Energetsko učinkovita, varčna in dekorativna

  • Plošča sodobne oblike z nevidnim LED-zaslonom, primerna za vsak ambient
  • Inverter G10 omogoča tiho in zanesljivo delovanje pri –22 ºC
  • Razred A++ zagotavlja nižji račun za elektriko

Bergen katalogImate vprašanja za nas ?