Poišči

Tecnogas je mlado, dinamično, podjetje vedno pripravljeno na posodobitev in predvidevanje nenehno spreminjajočih se tržnih zahtev. Ponujajo kakovostne sisteme in komponente za vodovodne in ogrevalne sisteme.

Visokokakovostni materiali, odlična tehnična zmogljivost, funkcionalnost in oblikovalska oskrba so plodna tla, iz katere v podjetju izhajajo in razvijajo najboljše tehnološke rešitve.


 

Assolo 91 2.0 in 2.5

Gre za nadzorovano mehansko prezračevalno enoto za vgradnjo v steno, idealno za prostore z nominalnim pretokom 60 mc / h.

Assolo

Zakaj je koristno?

To je reverzibilna enota za rekuperacijo pretoka zraka za en prostor s sprednjimi rešetkami iz ABS, reverzibilnim ventilatorjem pretoka, izmenjevalnikom toplote iz keramičnega materiala, filtri z učinkovitostjo G3 in teleskopskimi cevmi od 250 do 400 mm. Enota je opremljena s stenskim ali daljinskim upravljalnikom.

Kako deluje?

V prvem obratovalnem ciklu toplotni izmenjevalnik 70 sekund izpušča zrak iz prostora tako, da ga prenaša skozi keramični izmenjevalec. Na koncu tega cikla ventilator samodejno obrne pretok in v prostor vbrizga čist zunanji zrak, ki ga ogreva zahvaljujoč toplotnemu izmenjevalniku, ki je bil predhodno naravnan.Imate vprašanja za nas ?