Poišči

Ragno, eden od zgodovinskih protagonistov rast in uspeh italijanskih keramičnih ploščic, z industrijo po vsem svetu, oblikuje in izdeluje talne in stenske ploščice za notranjo in zunanjo uporabo, s posebnim poudarkom na stenske obloge za kopalnice.

Proizvodnja Ragno je značilna natančnih in zanesljivih oblikovalskih rešitev, ki je močan poudarek na kakovosti izdelkov, ki trajajo dalj časa, so ti izdelki, razviti v skladu s tržnimi trendi.

Prodajni program sestavljajo stenske in talne ploščice iz kamnitega porcelana, keramike in steklenih mozaičnih ploščic. To je zelo obsežna serija izdelkov, ki komunicira s svetom oblikovanja in arhitekture s ponudbo modularnih in fleksibilnih rešitev za notranje in zunanje površine.

 

Imperiale

Imperiale


Imperiale je zbirka porcelanskih kamnitih izdelkov iz marmorja, ki vključuje 8 rafiniranih kamnitih vrst za talne obloge, v 4 velikostih in dveh površinah ter 6 sijajnih debelin keramične stenske obloge v velikosti 30x90 cm. Tridimenzionalne strukture, dekorji in mozaiki, barvno usklajeni z navadnimi ploščicami, izboljšujejo zbirko površin z brezčasno eleganco.Ironstone

Ironstone


Nenavadne barve razlagajo taktilno privlačnost kovine. Ironstone je nova Ragno kolekcija, ki v štirih sodobnih barvah, ki izkoriščajo edinstveno prelivanje kovin, prenaša najnovejše trende v dekorju doma na porcelanske plošče iz gume. Poleg velikih 75x150 cm velikosti vključujejo 75x75, 60x60 in 30x60 cm ter eleganten nabor dekorjev.Maiora

Maiora


Nova kolekcija plošč iz porcelanastega kamnite plošče slimline podjetja Ragno. Kolekcija, zasnovana s pomočjo inovativnih arhitekturnih rešitev in aplikacij za svet notranje opreme in širše, širi vpliv površin neverjetne lepote. Evolucija zasleduje novo idejo oblikovanja površin, ki ustvarjalno prepletajo različne materialne učinke in prilagojene postavitve namestitve, sestavljajo ekskluzivne obloge in pohištvo.
>

Imate vprašanja za nas ?