Poišči

Savinidue  je proizvajalec kopalniškega pohištva, ki se skozi leta razvija, povečuje paleto izdelkov, ter nudi strankam široko in pestro izbiro sodobnega pohištva iz lesa po ugodni ceni.

Inovacije, spoštovanje okolja in pozornost potrebam strank so za Savinidue stalna spodbuda za razvoj in izboljšanje proizvodnje. Proizvodi Savinidue zajemajo različne sloge: klasično, moderno in sodobno, kar zadovolji vsako željo in okus stranke.

 

Fly

Fly

Ta kolekcija modernega in praktičnega pohištva je rezultat procesa oblikovanja, osredotočenega na harmonijo med estetiko in funkcionalnostjo.

Na voljo v treh različicah namestitve, širine 60, 80 in 100 cm in 7 barvah: sijajna bela + 6 mat barv (Tortora Scuro, Grigio Perla, Grigio Pastello, Viola Pastello, Blu Pastello in Rosso Imperiale).Sole

Sole

Ukrivljen in minimalističen dizajn kolekcije Sole daje pohištvu nov sodoben videz, sistem predala Soft-Close pa zagotavlja enostavno dostopno uporabo.

Na voljo v 3 različicah s širino 60, 80 in 100 cm ter 6 modernih barvah: Bianco, Crema, Cappuccino, Grigio Scuro, Rovere Oro in Legno Nordico.
Armonia

Armonia

Pohištvo Armonia, zasnovano kot vrhunec vsake kopalnice, predstavlja poseben koncept s svojim modernim in ukrivljenim videzom.

Na voljo v treh različicah postavitve širine 70, 100 in 140 cm ter 6 barvah: Bianco, Crema, Cappuccino, Grigio Scuro, Rovere Oro in Legno Nordico.
Imate vprašanja za nas ?