Poišči

Odlično razmerje med kakovostjo in ceno

Proizvajalec sanitarne keramike Jika katere zgodovina proizvodnje na Češkem sega do daljnega leta 1878, slovi po funkcionalnosti, sodobni tehnologiji in visoki kakovosti izdelkov. V svoji ponudbi nudi izdelke v različnih cenovnih razredov, kakor tudi celovite rešitve za vse vrste kopalnic.

Sanitarno keramiko Jika odlikuje odlično razmerje med kakovostjo in ceno, ki zadovolji še tako zahtevno stranko.


 

CUBITO PURE umivalnik

CUBITO PURE

Umivalnik

Umivalnik Cubito neguje najnovejše trende v opremljanju kopalnic, in sicer na prvi pogled presenetljivo preprostost. V paketu je vključena izravnalna pasta. Naročite ga lahko s posebno površinsko površino JIKA perla, ki olajša vzdrževanje, podaljša življenjsko dobo in vzpostavi trajno čistočo s preprečevanjem odlaganja umazanije in kamenin. Tako imenovani Magic fix naredi pritrditev pokrova sifona nevidno.


MIO WC školjka

MIO

WC školjka

Modernost se oblikuje z oblinami, in Mio stenski WC, je v skladu s trditvijo. Naročite ga lahko s posebno površinsko površino JIKA perla, ki olajša vzdrževanje, podaljša življenjsko dobo in vzpostavi trajno čistočo s preprečevanjem odlaganja umazanije in kamenin. Dual Flush mehanizem znižuje pretok vode z možnostmi 3 ali 4,5 litra. Atribut Total Clean temelji na izplakovalnih kanalih po celotnem obroču za popolno izpiranje.


Deep by Jika bide

Deep by Jika

Bide

Stenski bide Deep je eleganten in praktičen , poustvarja najboljše iz serije Deep by JIKA. Ker je dolg le 51 cm, se bo prilegal tudi v najmanjših kopalnicah.


Imate vprašanja za nas ?