Poišči

Špansko podjetje Roca je bilo ustanovljeno leta 1917 kot družba, ki je v svoji tovarni Gava v bližini Barcelone proizvajala izključno radiatorje iz litega železa. Hiter uspeh na trgu je vzbudil željo po širitvi in diverzifikaciji dejavnosti. Leta 1925 so tako začeli s proizvodnjo litoželeznih kadi, leta 1936 so odprli oddelek sanitarne keramike, leta 1954 so pričeli še z izdelovanjem armatur. Naslednjo tovarno s sanitarno keramiko pa so odprli leta 1962 v Madridu. Širitev je potekala še naprej in leta 1963 so vstopili na trg klimatskih naprav, leta 1968 so odprli tretjo tovarno sanitarne keramike v Sevilli, leta 1980 pa so pričeli še s proizvodnjo keramičnih ploščic. Leta 1989 je družba kupila tudi dve tovarni s sanitarno keramiko na Portugalskem.

Leta 2002 se je družba Roca odločila preoblikovati in organizirati različna področja poslovanja v samostojna podjetja. Postopek prestrukturiranja je doživel vrhunec v letu 2005, ko je podjetje prodalo sektor za ogrevanje in klimatizacijo, z namenom da bi postali vodilni v sektorju kopalnic, kar jim je tudi uspelo v začetku leta 2006.


 

Hall umivalnik

Hall

Umivalnik

Idealen dizajn za zapletene in skoraj nemogoče prostore, ki se popolnoma prilagaja in se spopada z izzivi sodobnih notranjosti, da doseže največjo prilagodljivost, katere edini prispevek je pozitiven, brez ogrožanja oblikovanja.


The Gap bide

The Gap

Bide

The Gap kolekcija ponuja kompakten in funkcionalen slog.ter širok razpon omogoča optimizacijo katerega koli prostora v kopalnici. Zaradi modernih in elegantnih linij je pametna izbira.


Meridian WC školjka

Meridian

WC školjka


Imate vprašanja za nas ?