Poišči

Tuš odtočne kanalete in talni sifoni za vsako kopalnico. Sodobno in praktično.


 

S-line

S-line

Neviden in eleganten

S-line je skoraj neviden in eleganten drenažni sistem podjetja Easy Drain, odlikuje patentiran sistem TAF (nastavljiv za ploščice) in sistem za zaščito pred vodo (WPS). Sistem TAF je bil razvit posebej za omogočanje sekundarne drenaže, vnaprej sestavljena tesnilna membrana pa zagotavlja popolnoma vodotesno namestitev. S-line ima prilagodljivo stensko povezavo za popolno namestitev in ima sifon kateri je enostaven za čiščenje.

 
Aqua Jewels

Aqua Jewels

Dragulj v vaši kopalnici

Aqua Jewels so luksuzni odtoki za prhe, opremljeni z inovativnim sistemom za nastavitev ploščic (TAF). Rešetke, ki jih lahko nastavite po višini, se popolnoma prilagajajo talnim kopalnicam, zaradi majhne globine vgradnje pa so idealne za obnove in nove gradbene projekte. Odločite se sami, kateri tip rešetke vam najbolj ustreza tla v kopalnici: nerjavno jeklo, steklo ali lastne ploščice.

 

Compact

Compact

Elegantno in preprosto

Z Easy Drain Compact dobite najbolj ravno kanaleto tuša na svetu. Compact ima najmanjšo možno globino namestitve in odstranljiv sifon, ki ga je enostavno očistiti z veliko zmogljivostjo odtoka. Zaradi teh specifikacij je serija Compact odličen reševalec problemov za projekte prenove.

 


Imate vprašanja za nas ?