Poišči

Podjetje Liv v lasti družbe Fluidmaster Corporation ponuja celoten spekter visokokakovostnih podometnih in nadometnih splakovalnikov,

Izdelki LIV so zasnovani skladno z najsodobnejšimi trendi opremljanja kopalniških in sanitarnih prostorov, kar vključuje tako

rešitve vgradnje, ki prispevajo k lažjemu vzdrževanju brezhibne čistoče v prostoru kot tudi uporabo naravnih in človeku prijaznih materialov.

 

Ruby

Aktivirne tipke

Sodobne aktivirne tipke v različnih barvah, oblikah in materialih omogočajo brezmejne možnosti kombiniranja v kopalniških ambientih, v vaše prostore pa vnašajo harmonijo funkcije in dizajna. Odlično se ujemajo z modernimi kopalniškimi prostori, tradicionalno opremljenim kopalnicam pa dodajo pridih svežine in mladosti. Aktivirne tipke iz našega programa so vam na voljo v plastiki visoke kakovosti, kaljenem steklu, pleksi steklu, lesu, nerjavečem jeklu, cinkovi zlitini in aluminiju.

Katalog aktivirnith tipk Liv


Podometni sistemi

Podometni sistemi

Podometni sistemi iz družine Fluidmaster so odlična izbira za opremo kopalniških in sanitarnih prostorov. Moderni, tehnološko dovršeni, zanesljivi, varčni in skorajda neslišni splakovalniki zagotavljajo brezhibno delovanje in so v prostoru nevidni.
Katalog nosilnih elementov Liv


Imate vprašanja za nas ?