Poišči

Centrometal vodi vizija ''Izdelki, ki bogatijo svet, v katerem živimo, za zadovoljstvo naših uporabnikov''.

S spodbujanjem tehnoloških idej in izdelkov prispevajo k pozitivnemu razvoju na poslovnem in globalnem nivoju.

Visoko kakovosten izdelek, učinkovita raba energije, varstvo okolja in predvsem zadovoljni kupci so vodilna načela Centrometala. Ta filozofija je prisotna pri razvoju, proizvodnji, uporabi in vzdrževanju izdelkov Centrometal, do usposabljanja zaposlenih in sodelavcev podjetja.

Nenehno izboljševanje tehnologij, procesov in izdelkov, ne le, da se izpolnijo želje in pričakovanja kupcev, ampak tudi preprečevanje onesnaževanje, ter zmanjšati negativne vplive na okolje ob upoštevanju tako našo vizijo, kot tudi pravne in druge veljavne zahteve.

 

Centropelet Z6

Centropelet Z6, Z12 in ZR12


Peči CentroPelet Z so peči na pelete na vroč zrak, namenjene ogrevanju prostora z zrakom z vgrajenim ventilatorjem. So iz jeklene konstrukcije, modernega dizajna in visoke učinkovitosti.


Centropelet ZS10

CentroPelet ZS10


CentroPelet ZS10 so peči na pelete na vroč zrak, namenjene ogrevanju prostora z zrakom z vgrajenim ventilatorjem. So jeklene konstrukcije in visoke učinkovitosti, zaradi modernega dizajna v prostoru ne zavzamejo veliko prostora. Na voljo so z daljinskim upravljalnikom, s pomočjo katerega je mogoče upravljati delovanje peči in izbrati dnevni program.
CentroPelet ZV16-32

CentroPelet ZV16-32


CentroPelet ZV 16-32 so peči na pelete, namenjene ogrevanju prostora z zrakom s pomočjo vgrajenega ventilatorja in vode prek centralnega ogrevanja radiatorja. So iz jeklene konstrukcije, modernega dizajna in visoke učinkovitosti. So z daljinskim upravljalnikom, s pomočjo katerega je mogoče nadzirati delovanje peči. Na voljo so z vgrajeno črpalko, varnostnim ventilom, tlačnim stikalom in ekspanzijsko posodo.
Imate vprašanja za nas ?