Poišči

VOGEL & NOOT je vodilni evropski tehnološki partner. Družba postavlja tehnične standarde in njen široki portfelj izdelkov zajema področja radiatorjev, talnega ogrevanja in dimnikov.

VOGEL & NOOT proizvaja najnaprednejše radiatorje z najbolj energetsko učinkovito tehnologijo in toplotnim udobjem; po drugi strani pa nudi trendovsko oblikovanje izdelkov, ki redefinirajo bivalnih prostorov.

ECO-pečat odobritve za panelne radiatorje VOGEL & NOOT označuje njihovo združljivost z vsemi (obnovljivimi) viri energije in zato dokazujejo ekonomsko in ekološko učinkovito toplotno oddajanje.


 

FLOORTEC Samopripenjalni sistem

FLOORTEC Samopripenjalni sistem

Inovativev in fleksibilen

Medtem ko je samolepilni sistem FLOORTEC podedoval prednosti sistema za pripenjanje, kot so enostavna namestitev, fleksibilno polaganje in nizka poraba, bodo uporabniki predoblikovanega sistema plošč seznanjeni s polaganjem brez orodja , hitro namestitvijo in gladkim postopkom ponovnega polaganja.

Lastnosti:

  • Namestitev brez orodij, za katero je potrebna samo ena oseba
  • Inteligentno odvijanje
  • Samolepilni trak
  • Primeren za plastične in plastično-aluminijaste cevi
  • Vse komponente, združljive s sistemi talnega ogrevanja FLOORTEC (garancija sistema)


FLOORTEC Predoblikovani sistem plošč UNI

FLOORTEC Predoblikovani sistem plošč UNI

Ogrevalno cev lahko z nogo enostavno pritisnete na čepke.

Nobene druge metode polaganja talnega ogrevanja ni, ki je preprostejša ali varnejša. Pri sistemu UNI FLOORTEC so potrebni samo štirje delovni koraki za sestavljanje sistema - brez potrebe po uporabi kakršnih koli orodij.

Podpora, na katero so položene cevi, je opremljena s penastimi čepki, ki držijo cevi na mestu. Ogrevalno cev lahko z nogo enostavno pritisnete na te čepke. Zahvaljujoč FLOORTEC sistemu UNI, polaganje talnega ogrevanja nikoli ni bilo lažje.



FLOORTEC namestitev na tirnicah sistem

FLOORTEC namestitev na tirnicah sistem

Primeren za velike površine in velike obremenitve.

FLOORTEC sistem, nameščen na tirnicah, navdušuje zahvaljujoč enostavnemu upravljanju, saj je sestavljen iz elementov, dolžine 1 m, ki jih je mogoče "neskončno" razširiti s sistemom "klik". Montažne letve so pritrjene na tleh preko prekrivne plošče s pomočjo zadrževalnih zatičev

FLOORTEC sistem, nameščen na tirnicah, se lahko uporablja ne glede na zasnovo izolacije, ki je pod njim, in je popolnoma primeren za velike površine in velike obremenitve. Vzorec s 50 mm prehodi se lahko uporablja pri vseh ceveh, ki merijo 14, 16, 17 in 20 mm.



Imate vprašanja za nas ?