Poišči

Termotehnika d.o.o.

Glavna dejavnost podjetja Termotehnika je veleprodaja in maloprodaja na področju cevnih inštalacij, ogrevanja in kopalnic.

 

Razvoj in rast podjetja

Podjetje TERMOTEHNIKA d.o.o. je bilo ustanovljeno v začetku leta 1990. Podjetje je zraslo iz obrtne delavnice, ustanovljene leta 1972 za področje dejavnosti »instalacije centralnih kurjav«.

Poslovanje Termotehnike d.o.o. se odvija na štirih lokacijah: sedež podjetja je Pod Trško goro 83 v Novem mestu, kjer imajo svoje prostore uprava, vele in maloprodaja instalacijskega materiala ter salon kopalnic. Leta 2006 smo se razširili v osrednjeslovensko regijo, kjer smo odprli vele in maloprodajno trgovino instalacijskega materiala na Gerbičevi 110 v Ljubljani.

Od 1. 9. 2011 deluje še tretji prodajni center, in sicer v Mariboru, na Belokranjski ulici 12 ter od 2013 še četrti prodajni center v Celju, na Ipavčevi ulici 21. 

Od leta 1997 podjetje posluje po standardu kakovosti ISO 9001:2008, in tako vsako leto uspešno prestane zunanjo presojo in s tem ohranja mednarodno veljaven certifikat kakovosti, ki ga podeljuje priznana organizacija TÜV.

Glavna dejavnost podjetja Termotehnika je veleprodaja in maloprodaja na področju cevnih inštalacij, ogrevanja in kopalnic. Na področju cevnih inštalacij nudimo vso opremo in materiale za ogrevanje, vodovod, plin in prezračevalne sisteme.

Pri kopalnicah smo poznani po strokovnem svetovanju in kakovostnih 3D izrisih kopalnic ter prodaji kopalniške opreme.

V prodajni ponudbi je široka izbira:

  • sistemov za ogrevanje in hlajenje,
  • sistemov obnovljivih virov energije,
  • sanitarne keramike, sanitarne armature in sanitarne galanterije,
  • kopalnih kadi in tuš kadi,
  • kopalniškega pohištva,
  • keramičnih ploščic,
  • in ostale instalacijske opreme.

Obseg poslovanja

O velikosti obsega poslovanja govori tudi podatek, da z blagom, svetovanjem in izobraževanjem redno oskrbujemo preko 500 monterjev in trgovcev na področju celotne Slovenije. Naš prodajni asortiman si lahko ogledate v naših prodajnih centrih, kjer ponujamo celovito ponudbo inštalacijskega materiala in kopalniške opreme. Na zalogi imamo preko 25.000 artiklov.

Imate vprašanja za nas ?